Activiteit voor een familiedag

Activiteit voor een familiedag

De Familiequiz! Een leuke activiteit voor een familiedag

Is jouw familie ook zo gek op spelletjes en quizzen? Ben je altijd op zoek naar een activiteit om jouw familiedag een leuke invulling te geven? Of zijn jullie altijd zoekende naar een familiedag activiteit thuis? Probeer dan eens een van onze familiequizzen of andere pubquizzen uit! Quizt heeft een breed assortiment aan kant en klare pubquizzen en hiermee kun je de algemene kennis van jou en je familie op een leuke, competitieve en spelende wijze testen. Wie weet er bijvoorbeeld alles van Strips en Tekenfilms? En weet iemand door welke landen de evenaar allemaal loopt? Of welk Familielid weet alle deuntjes in de muziekronde te herkennen?

Familiequiz spelen

Speciaal voor families heeft Quizt familiequizzen gemaakt. De familiequiz is leuk voor jong en oud en staan boordevol vragen die voor alle leeftijden geschikt zijn. De vragen die gesteld worden in onze familiequizzen zijn makkelijker dan de vragen in onze algemene quizzen. Zo komen er in iedere ronde vragen voorbij die door kinderen, jongeren en volwassenen beantwoordt kunnen worden. Splits jouw familie daarom goed op en zorg voor een goed samengesteld team. De familiequiz is hierom uitermate geschikt voor een leuke activiteit tijdens een familie uitje, een binnen activiteit tijdens een familiedag of gewoon als activiteit op een heerlijke regenachtige dag met jouw familie thuis. De quiz is goed voor minimaal 2 uur spelplezier.

Waarom een Familiequiz leuk is om te spelen?

Als jullie familie het leuk vindt om spelletjes te doen met elkaar, dan is een pubquiz spelen een hele leuke originele manier om op competitieve wijze een leuke tijd met elkaar te beleven. Aan de hand van verschillende rondes ga je in teams de strijd tegen elkaar aan. Tijdens deze quiz komen er allerlei vragen voorbij en moet je dus goed overleggen, samenwerken en je kennis bundelen om deze vragen goed te kunnen beantwoorden. Met vragenrondes, muziekrondes en plaatjesrondes zorgen we ervoor dat het voor iedere leeftijd leuk blijft. Voor de Familiequiz heb je dus echt de hele Familie nodig!

Algemene kennis quizzen

Mocht jouw familie van meer uitdaging houden en doen er geen kinderen mee aan de quiz? Dan kun je misschien beter kiezen voor een van onze algemene kennis pubquizzen. Iedere quiz is weer anders samengesteld en staan vol leuke vragen en weetjes. Het niveau van de quiz verschilt per vraag. Tijdens deze quizzen komen er namelijk een aantal pittige algemene kennisvragen voorbij, maar er zullen ook zeker een paar inkoppertjes tussen zitten en ‘’Ohja’’ vragen. Dit maakt het een leuke uitdaging voor de hele familie!

Pubquiz assortiment

We hebben een breed assortiment, voorzien van leuke, uiteenlopende en uitdagende pubquiz vragen. Ben je op zoek naar een specifiek thema? Naast onze algemene quizzen en familiequizzen hebben we ook voetbalquizzen, sportquizzen, muziekquizzen en een eindejaarsquiz. Neem vooral eens een kijkje bij ons totale aanbod!

Hoe pubquiz spelen?

Onze pubquizzen zijn gemakkelijk te downloaden en deze ontvang je na betaling direct in je mailbox. Zo kun je gelijk beginnen met het spelen van jouw familiequiz. In onze pubquizzen vind je altijd het volgende:

 • Uitleg Quizmaster
 • Een bestand met alleen vragen
 • Een bestand met de vragen + antwoorden
 • Plaatjesronde
 • Muziekronde
 • Antwoordformulier
 • Scoreformulier
Familiedag activiteit

Quiz op maat voor je familiedag?

Mochten de interesses van jouw familie op een ander vlak liggen? Quizt wil hierin altijd met je meedenken om zo jouw familie uitje, familiedag of activiteit met jouw familie te laten slagen. Zo is het ook mogelijk om een familiequiz voor jou op maat te maken. Verzamel de leukste thema’s van jouw familie en lever deze dan bij ons aan. Alle thema’s zijn hierin mogelijk. Onze Quiztmasters zijn niet vies van een leuke uitdaging en gaan graag voor jou aan de slag. Zo krijg je binnen een paar dagen een op maat geleverde quiz en ben je er verzekerd van dat je tijdens jouw familiedag een pubquiz speelt die bij iedereen in de smaak gaat vallen.

Gratis quiz uitproberen

Om je alvast in de stemming te laten komen heeft Quizt speciaal voor jou het volgende bedacht. Try Before You Buy! Speel de gratis pubquiz nu en test je kennis! Tijdens deze mini pubquiz krijg je een duidelijk beeld over hoe wij de pubquiz vragen stellen en maak je kennis met onze vaste rondes ‘’de gemene deler’’ en het ‘’Één-Tweetje’’. Ook is er een mini fotoronde aanwezig waarin 5 onderwerpen worden gevraagd.

Tips om een geslaagde quiz te organiseren tijdens een familiedag of familieweekend

 • Speel eerst de gratis quiz en kijk waar de interesses van jouw familie liggen.
 • Koop een algemene quiz of een thema quiz die bij je past, of laat deze quiz op maat maken.
 • Wijs een Quizmaster aan die de avond in goede banen kan leiden (deze kan zelf ook meedoen met de pubquiz).
 • Deel van te voren de teams in, zodat de onderlinge strijd al in een vroeg stadium kan beginnen.
 • Verzin leuke teamnamen.
 • Koop leuke of grappige prijzen voor de winnaars, of laat de verliezer opruimen, zodat er iets op het spel staat om voor te strijden.
 • Zorg dat je een goede muziekbox meeneemt, zodat de muziekronde goed hoorbaar is.
 • Vergeet de bijbehorende formulieren niet van te voren uit te printen!

Volg je bovenstaande formule, dan zal jouw quiz tijdens een activiteit met jouw familie een gegarandeerd succes worden!

Klaar om te quizzen?