Maatwerk quiz

Maatwerk quiz

Ben jij voor jouw bedrijf, vereniging, vriendengroep of familie op zoek naar een leuke pubquiz met die persoonlijke touch? Geen probleem! Quizt levert naast standaard quizzen ook op maat gemaakte, persoonlijke quizzen. Wil jij bijvoorbeeld een vragenronde in het favoriete thema van de doelgroep? Of een vragenronde compleet in het teken van jullie bedrijf, vereniging of stad? Bij Quizt ben je aan het juiste adres. Jij vraagt, wij draaien!

Maatwerk quiz

Als je zelf weleens een pubquiz hebt gemaakt, ken je de ‘struggle’. Zijn de vragen niet te makkelijk of te moeilijk? Zit er genoeg variatie in? En als de quiz dan klaar is, kun je zelf niet meedoen. Je kent immers de antwoorden al. Quizt schiet te hulp om het voor iedereen een succes te maken!

Wij zijn team Quizt. Vanaf 2022 het adres voor jouw (digitale) pubquiz. Naast onze kant en klare pubquizzen die direct te spelen zijn, bieden we ook op maat gemaakte quizzen aan voor de ultieme quizervaring. Onze quizmasters maken de quiz volledig naar jouw wensen. Zo heb je wel een leuke activiteit, maar hoef je zelf niet je hersens te breken over de vragen voor een leuke quiz met dat persoonlijke tintje.

Wat haal je met de op maat gemaakte quiz van Quizt in huis?

Je ontvangt een volledig op jouw groep aangepaste pubquiz met de mogelijkheid om zelf thema’s of vragen aan te dragen. Concreet krijg je van ons het volgende:

 • Eén pdf bestand met alleen de vragen;
 • Eén pdf bestand met vragen + antwoorden;
 • De plaatjesronde(s) in pdf;
 • De lijstjesronde in pdf;
 • De muziekronde in mp3 format;
 • Printbare antwoordformulieren;
 • Printbaar scoreformulier (om de stand bij te houden).
Maatwerk quiz

Maatwerk quiz: Hoe verloopt het proces?

 1. Je vult het digitale aanvraagformulier in.

Via het aanvraagformulier laat je ons weten op welke datum je jouw maatwerkquiz wil ontvangen. Daarnaast geef je aan hoe jouw ideale pubquiz eruit komt te zien. Bijvoorbeeld door eigen thema’s aan te dragen of het aantal rondes te bepalen. Hierin is alles mogelijk!

 1. Aanvraag gedaan, en dan?

Na het invullen van het aanvraagformulier wordt binnen enkele dagen, maar altijd zo snel mogelijk contact met je opgenomen om je wensen door te spreken. Als wij je wensen goed in beeld hebben, ontvang jij zo snel mogelijk een passende offerte.

 1. Offerte akkoord?

Zodra je een akkoord hebt gegeven op onze offerte, gaan onze quizmasters direct voor je aan de slag. We maken een pubquiz speciaal op maat voor jouw evenement. Mochten er tussendoor nog aanpassingen gewenst zijn, dan is in overleg vaak veel mogelijk.

 1. Pubquiz klaar, tijd voor actie!

Zodra jouw persoonlijke, op maat gemaakte pubquiz klaar is, ontvang je van ons een mail met een downloadlink. Zo kun jij diezelfde dag nog kijken of de quiz naar wens is en ben je klaar om er een onvergetelijke quiznight van te maken.

Waarom kies je voor Quizt

Quizt scoort een 4.9 op basis van 100+ reviews!

Aantal reviews

Deze bedrijven gingen je al voor

Wij hebben voor onder andere de volgende bedrijven en verenigingen een quiz gemaakt.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Gratis quiz uitproberen

Om je een indruk te geven heeft Quizt speciaal het volgende bedacht. Try Before You Buy! Download en probeer onze gratis mini-pubquiz dan eens! Tijdens deze quiz krijg je een duidelijk beeld van onze pubquizzen en maak je vast kennis met onze vaste rondes “de gemene deler’” en het “Één-Tweetje”. Ook is er een korte versie van de plaatjesronde aanwezig!

Let’s Quizt

Vraag nu geheel vrijblijvend een maatwerk quiz offerte aan via het digitale aanvraagformulier!