Maatwerk quiz

Maatwerk quiz

Heb je onze kant en klare pubquizzen al uitgespeeld? Ben je toch op zoek naar meer uitdagende categorieën/thema’s? Of wil je een quiz wat meer past bij de organisatie waar jij de pubquiz voor organiseert?
Naast onze kant en klare pubquizzen biedt QUIZT ook de mogelijkheid om een maatwerk quiz te bestellen. Zo weet je zeker dat de pubquiz overeenkomt met jouw wensen. Het proces is vrij eenvoudig, jij roept en wij draaien!

Onze werkwijze

01
Wensen doorgeven
Geef aan wat je wensen zijn
02
Quiz maken
Wij gaan aan de slag
03
Quiz aanleveren
Wij versturen de quiz naar jou toe

Hoe gaat dit in zijn werk?

Vul hieronder het formulier ‘maatwerk quiz aanvragen’ in of neem contact op met QUIZT. Aan de hand van jouw wensenlijst beschrijf jij hoe jouw ideale pubquiz op maat eruit ziet. Allereerst bepaal jij het aantal rondes dat je wilt spelen tijdens de quiz. Wij maken een maatwerk quiz al vanaf 4 rondes. Vanaf daarna zijn we bereidt om zoveel rondes te maken als jij wenst. Vervolgens geef jij aan welke onderwerpen jouw ideale pubquiz bevat. Dit kunnen algemene onderwerpen zijn, maar ook hele specifieke thema’s.

Een voorbeeldje:

Een bedrijf wilde voor haar 50-jarig bestaan een leuke pubquiz organiseren voor alle medewerkers. Hierbij was hun wens om minimaal 2 rondes van 10 vragen over het bedrijf in de pubquiz te hebben. QUIZT zocht vervolgens alle ins- en outs over het bedrijf op en verifieerde de antwoorden bij de contactpersoon (dit doen we alleen indien gewenst). Zo werd er naast de eigen invulling van onze quizmasters ook 2 thema rondes van het bedrijf zelf aan de pubquiz toegevoegd.

Bovenstaand voorbeeld kan QUIZT met ieder onderwerp bewerkstelligen. Onze quizmasters gaan geen onderwerp uit de weg! Hoe gekker het onderwerp, hoe meer uitdaging. Daarna geef je aan wat de gewenste leverdatum is voor de pubquiz. QUIZT rekent altijd standaard zeven dagen levertijd voor een pubquiz op maat. Wil je de pubquiz eerder ontvangen? Dat is mogelijk, maar wel tegen een kleine vergoeding. Het kost nou eenmaal wat tijd om een goede pubquiz op maat te maken.

Maatwerk quiz

Maatwerk quiz ontvangen

Als laatste geef jij aan hoe je de pubquiz wilt ontvangen. Per mail of per post:

  • Per mail: Je ontvangt van ons een link waarmee je de pubquiz kan downloaden. Hierin zitten alle bestanden om de pubquiz te spelen. Je moet ze alleen nog wel even zelf uitprinten.
  • Per post: Je ontvangt van ons een mooi pakket. In dit pakket zit het volgende: Pubquiz inclusief handleiding voor de quizmaster, plaatjesronde, muziekronde, antwoordformulieren, scoreformulieren en pennen. Kortom; alle ingrediënten om een leuke pubquiz te organiseren!

Maatwerk quiz aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Wensenlijst

DD dash MM dash JJJJ
* Standaard levering duurt 7 dagen
Spoed levering?
Wil je de Quiz eerder ontvangen? Dat is mogelijk tegen een vergoeding.
Op welke manier wil je de quiz ontvangen?*

Contactgegevens

Naam*