Over ons

Over ons

Over Quizt

Een avond vol Quiztplezier

Over Quizt

Als je het over fanatieke pubquizzers hebt, dan heb je het over Quizt. Regelmatig struinden wij de pubquizzen in onze buurt af. Totdat dit in de coronaperiode niet meer mogelijk was. In deze tijd werden er veel online pubquizzen georganiseerd en hier is onze liefde aangewakkerd om ook vanuit huis te gaan pubquizzen.

Quizt is begonnen met drie vrienden die het leuk vonden om eigen pubquizzen te maken en te organiseren. In ons dorp en omstreken is Quizt al een begrip en organiseren we regelmatig pubquizzen voor de plaatselijke voetbalvereniging, horecagelegenheden en voor bedrijven uit de buurt.

Wij staan voor amusement, plezier en diversiteit. Dit proberen we altijd samen te laten komen in onze pubquizzen. We vinden het dan ook belangrijk dat onze pubquiz vragen niet standaard zijn, maar dat er altijd een leuke twist aan gegeven wordt.

Door een breed online assortiment aan te bieden proberen wij een ruime keuzemogelijkheid te geven aan alle pubquiz liefhebbers. Daarnaast maken wij vol passie pubquizzen op aanvraag over uiteenlopende thema’s. Ook komen wij regelmatig op locaties met ons team, voorzien van quizmaster en eigen apparatuur, om een leuk evenement neer te zetten voor onder andere bedrijven.

Benieuwd naar wat wij voor jou allemaal in petto hebben? Kijk dan eens rond op onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!