Quizmaster

Quizmaster

Wil je een pubquiz organiseren en hierbij lekker in je luie stoel toekijken hoe alles geregeld wordt door een quizmaster? Of beter nog, zelf deelnemen aan de quiz? Quizt het wel! Onze quizmasters (QUIZTmasters) staan te popelen om een pubquiz op jouw locatie te presenteren. Met een quiz naar jullie wensen komen wij op locatie om een leuke, leerzame, interessante en vooral plezierige avond te verzorgen.

Wat heeft de quizmaster van team Quizt te bieden?

  • Ten eerste bieden wij een quiz aan die volledig is aangepast aan jouw doelgroep. Hierbij kan je zelf vragen over jouw organisatie inbrengen, maar ook thema’s die wij vervolgens in de quiz verwerken
  • Daarnaast zijn onze quizzen voorzien van hoge audiovisuele kwaliteit voor de ultieme quizbeleving.
  • De locatie bepaal je uiteraard zelf, maar mocht je dat uit handen willen geven dan kan dat op aanvraag.
  • Onze ervaren quizmasters zorgen voor een hoog entertainmentgehalte om jouw event wat extra glans te geven.
  • Tot slot bieden wij de mogelijkheid om het feest compleet te maken een DJ op aanvraag
Quiz laten organiseren door quizmasters van Quizt?

Hoe werken onze quizmasters (QUIZTmasters)?

Door het invullen van ons aanvraagformulier krijgen wij een goed beeld over hoe jouw ideale pubquiz eruit komt te zien. In dit aanvraagformulier vul je naast je contactgegevens, eerst de datum, het aantal personen en of je een eigen locatie hebt in. Zo wordt duidelijk wat de omvang wordt van de pubquiz. Daarna volgt het belangrijkste. Wat wordt de invulling van de pubquiz? Jij geeft aan hoeveel en welke rondes je in jouw pubquiz op locatie wilt hebben. Alles is mogelijk! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om onze quizmasters hun eigen gang te laten gaan. Zij zullen dan een volledige pubquiz op maat maken met vragen die gerelateerd zijn aan de doelgroep. Ook kun je aangeven of QUIZT een AV set of DJ moet verzorgen.

Aanvraag gedaan en dan?

Na het invullen van het aanvraagformulier voor een pubquiz op locatie zul je binnen een paar dagen een passende offerte van ons ontvangen.

Offerte akkoord?

Zodra je een akkoord hebt gegeven op onze offerte gaan onze quizmaster direct voor je aan de slag.
Mocht je tussendoor toch nog wat leuke onderwerpen te binnen schieten, dan kan dit altijd in overleg met onze quizmaster nog aangepast worden.

Pubquiz klaar, tijd voor actie!

Na dagen, weken, maanden voorbereiding is het moment dan eindelijk daar. Jouw pubquiz op locatie gaat plaats vinden! Van te voren houden we goed contact over de verwachtingen van elkaar. Ons pubquiz team zal op tijd bij jullie op locatie aanwezig zijn om alles klaar te zetten. Tijdens deze middag/avond krijg je minimaal 1 quizmaster, 1 persoon die helpt om de formulieren uit te delen en op te halen en 1 persoon die helpt met het nakijken van de antwoorden en het bijhouden van de stand. Zo zullen wij tijdens de pubquiz op locatie alle touwtjes in handen hebben om er een geslaagde middag/avond van te maken!

De quiz laten organiseren door Quizt?

Meer informatie en een offerte opvragen? Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op om vervolgens een offerte op te maken. Voor eventuele vragen neem dan contact met ons op.

 

Quizmaster aanvragen: