Quizmaster

Pubquiz op locatie met Quizmaster

Wil je voor jouw bedrijf, vereniging, vriendengroep of familie een leuke pubquiz organiseren, maar vind je het lastig om alles zelf te regelen en zou je zelf ook graag mee willen spelen? Geen zorgen! Quizt biedt volledig verzorgde pubquizzen op locatie, waarbij jij als organisator compleet ontzorgt wordt. Meer weten?

pubquiz op locatie met quizmaster

Je kent het wel. Je bent op zoek naar een leuke invulling van een middag/avondprogramma, waarvan jij belooft hebt er een groot succes van te maken. Omdat direct aan de borrel en hapjes gaan iets te makkelijk lijkt, besluit je dat er ook een activiteit plaats moet vinden. Veel van je collega’s, familieleden of teamgenoten weigeren om deel te nemen aan de zoveelste teambuilding- of sportieve activiteit. Daar zit je dan..

Quizt schiet te hulp! Wij zijn team Quizt. Vanaf 2022 het adres voor jouw (digitale) pubquiz. Naast onze kant en klare pubquizzen die direct te spelen zijn, bieden we ook op maat gemaakte quizzen aan voor de ultieme quizervaring. Onze quizmasters maken de quiz volledig naar wens en ontzorgen je door ook de presentatie en organisatie voor de rekening te nemen. Zo heb je een leuke, professionele activiteit, maar niet de zorgen die erbij komen kijken. Daarnaast kun je op deze manier deelnemen aan de quiz en je kennis meten met je collega’s, teamgenoten, vrienden of familie.

Wat haal je met de quizmaster van Quizt in huis:

  • Een volledig op jouw groep aangepaste pubquiz met de mogelijkheid om zelf thema’s of vragen aan te dragen;
  • Quizzen voorzien van hoge audiovisuele kwaliteit;
  • Een quiz op jouw eigen locatie (geen locatie? Vraag ons naar de opties!);
  • Een hoog entertainmentgehalte voor een leuke avond;
  • De mogelijkheid het feest compleet te maken met een DJ op aanvraag;

Pubquiz op locatie: Hoe verloopt het proces?

  1. Je vult het digitale aanvraagformulier in.

Via het aanvraagformulier laat je ons weten op welke datum, tijd en locatie de pubquiz plaats zal vinden. Daarnaast geef je aan hoeveel personen er meedoen en hoe jouw ideale pubquiz eruit komt te zien. Bijvoorbeeld door eigen thema’s aan te dragen of het aantal rondes te bepalen. Hierin is alles mogelijk! Tot slot bieden we opties om de quiz compleet te maken met bijvoorbeeld een AV set of een DJ.

  1. Aanvraag gedaan, en dan?

Na het invullen van het aanvraagformulier wordt binnen enkele dagen, maar altijd zo snel mogelijk contact met je opgenomen om je wensen telefonisch door te spreken. Nadat alle wensen in kaart zijn gebracht, stellen we een passende offerte op.

  1. Offerte akkoord?

Zodra je een akkoord hebt gegeven op onze offerte, gaan onze quizmasters direct voor je aan de slag. We maken een pubquiz speciaal op maat voor jouw evenement. Mochten er tussendoor nog aanpassingen gewenst zijn, dan is in overleg vaak veel mogelijk.

  1. Pubquiz klaar, tijd voor actie!

Na dagen, weken of maanden voorbereiden is het zover. Jouw pubquiz op locatie gaat plaatsvinden. Van te voren houden we goed contact over de wederzijdse verwachtingen. Team Quizt is ruim op tijd aanwezig op de locatie om alles klaar te zetten en te testen. Tijdens het evenement zijn, afhankelijk van de omvang van het evenement, minimaal 1 quiztmaster, 1 assistent quiztmaster en 1 onafhankelijke jury die zorgt voor een correcte verwerking van de score en de stand. Zo zullen wij tijdens de pubquiz op locatie alle touwtjes in handen hebben er een geslaagde middag/avond van te maken!

Waarom kies je voor Quizt

Quizt scoort een 4.9 op basis van 100+ reviews!

Aantal reviews

Deze bedrijven gingen je al voor

Wij hebben voor onder andere de volgende bedrijven en verenigingen een quiz gemaakt.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Gratis quiz uitproberen

Om je een indruk te geven heeft Quizt speciaal het volgende bedacht. Try Before You Buy! Download en probeer onze gratis mini-pubquiz dan eens! Tijdens deze quiz krijg je een duidelijk beeld van onze pubquizzen en maak je vast kennis met onze vaste rondes “de gemene deler’” en het “Één-Tweetje”. Ook is er een korte versie van de plaatjesronde aanwezig!

Let’s Quizt

Klaar om te quizzen? Vraag de quizmaster van Quizt aan! Vragen? Neem contact op.