Eindejaarsquiz 2024

Eindejaarsquiz 2024

Na het succes van vorig jaar komt Quizt ook dit jaar met een eindejaarsquiz 2024. Weet jij alle nieuwsfeitjes en gebeurtenissen nog van afgelopen jaar? Dan is de eindejaarsquiz 2024 een echte aanrader om te spelen tijdens de kerstborrel, de kerstavonden, oudjaarsavond, de nieuwjaarsborrel of natuurlijk gewoon op een andere dag! De Eindejaarsquiz 2024 zal midden december online komen. Meld je hier alvast aan en ontvang een mail zodra de quiz te kopen is!

Eindejaarsquiz 2024 pubquiz vragen

Het jaar 2024 is alweer in volle gang en Quizt is iedere maand druk bezig om alle nieuwsfeitjes en gebeurtenissen te registreren, om te zetten in leuke pubquiz vragen en zo de Eindejaarsquiz 2024 steeds meer vorm te geven! Aan de hand van unieke en uitdagende rondes komen er allerlei pubquiz vragen over het jaar 2024 voorbij. De Eindejaarsquiz 2024 is een pubquiz die je niet mag missen als je een echte pubquiz liefhebber bent! Wie heeft er bij jullie de meeste kennis, was het afgelopen jaar het beste bij de les en weet alle quiz vragen 2024 moeiteloos te beantwoorden? De Eindejaarsquiz 2024 is leuk om te spelen met vrienden, familie en collega’s bijvoorbeeld tijdens de kerst of oud & nieuw, maar doet het uiteraard ook goed op iedere andere gelegenheid!

Familie editie en gewone editie

Ook dit jaar maken wij weer onderscheid in een Eindejaarsquiz 2024 en een Eindejaarsquiz 2024 Familie Editie. De familie editie is over het algemeen iets makkelijker en leuk om te spelen met de hele familie en voor alle leeftijden. Hierin tref je pubquiz vragen over het jaar 2024 aan die jong en oud kunnen weten, zodat iedereen zijn aandacht er goed bij kan houden! Beide Eindejaarsquizzen worden weer voorzien van een gratis powerpoint. Ook komen er dit jaar in beide quizzen niet dezelfde vragen voor,  zodat deze apart van elkaar te spelen zijn.

De Eindejaarsquiz 2024 en de Eindejaarsquiz 2024 Familie zullen naar verwachting in week 49 weer online komen. Deze is dan te downloaden en kun je direct spelen!

Wat kun je van de Eindejaarsquiz 2024 en de Eindejaarsquiz Familie verwachten?

 • Triviaronde
  In de triviaronde worden tien algemene pubquiz vragen over 2024 gesteld. De onderwerpen van de vragen kunnen van alles zijn, maar zijn natuurlijk wel gerelateerd aan het jaar 2024!
 • Sportgebeurtenissen
  In deze ronde blikken we terug op de meest spraakmakende sportgebeurtenissen van 2024. Aan de hand van tien quizvragen wordt je sportkennis van dit jaar flink op de proef gesteld.
 • Plaatjesronde Trivia
  In de trivia plaatjesronde krijg je tien foto’s te zien met verschillende onderwerpen. Dit kunnen personen, films, sporters en nog veel meer dingen zijn die bekend zijn van het jaar 2024. De plaatjesronde wordt apart toegevoegd in de Eindejaarsquiz 2024.
 • Plaatjesronde Onderwerp
  In deze plaatjesronde belichten we een specifiek onderwerp van het jaar 2024. In deze ronde zijn tien foto’s te vinden over één onderwerp. Uiteraard is dit een onderwerp dat zich in 2024 heeft afgespeeld.
 • Muziekronde
  Weet jij welke nummers er allemaal zijn uitgebracht in het jaar 2024? Dan is deze muziekronde echt wat voor jou! Aan de hand van tien muzieknummers blikken we terug op de leukste nummers van 2024. Weet jij alle titels en artiesten te raden tijdens de Eindejaarsquiz 2024?
 • Lijstjesronde (Bonusronde)
  In de lijstjesronde krijg je één vraag gesteld. Meestal zijn er tien goede antwoorden op die vraag. Aan jou de taak om de juiste antwoorden op volgorde te zetten of aan elkaar te koppelen. Weet jij bijvoorbeeld welke bioscoopfilms uitkwamen in 2024? Of welke voetbaltrainer bij welke voetbalclub hoort in het jaar 2024? Tijdens de Eindejaarsquiz 2024 wordt de lijstjesronde op een apart toegevoegd formulier gespeeld.
 • Één-Tweetje
  Onze ronde “Één-Tweetje” komt aardig overeen met onze triviaronde. Alleen wat deze ronde zo leuk maakt is dat hier vijf hele specifieke onderwerpen aan bod komen. Per onderwerp worden vervolgens twee quizvragen over 2024 gesteld.
 • De Gemene Deler
  De naam van de ronde verraadt het al een beetje. In deze pubquiz ronde zijn we op zoek naar een gemene deler. Dit kan een persoon, een film, een gebouw en nog veel meer zijn. Aan de hand van negen pubquiz vragen 2024 over dit onderwerp moet je zien te achterhalen wat de gemene deler is. Vraag tien luidt altijd: “Wat is de gemene deler?”
 • Powerpoint (Gratis)
  Met onze gratis powerpoint heb je geen quizmaster meer nodig! Alleen iemand die de powerpoint en audiorondes kan bedienen. Slinger de powerpoint aan op je TV-scherm en speel de quiz met iedereen die mee wilt doen!

Kant en klare quiz spelen

De Eindejaarsquiz 2024 is direct te spelen. Na het kopen van de Eindejaars pubquiz vragen 2024 ontvang je gelijk een link om de bestanden te downloaden. De bestanden zijn samengevoegd in een .zip bestand waar je het volgende in aantreft:

 • Een goede duidelijke uitleg voor de quizmaster
 • Quizvragen (zonder antwoorden, zodat de quizmaster ook mee kan spelen)
 • Quizvragen met antwoorden
 • Powerpoint presentatie om te spelen zonder quizmaster
 • Een audiofragment voor de muziekronde
 • Plaatjesrondes
 • Lijstjesronde
 • Antwoordformulieren
 • Scoreformulieren
 • Gratis PowerPoint!

Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om jou en je mede pubquizzers een leuke tijd te bezorgen!

Eindejaarsquiz 2022

De Eindejaarsquiz 2024 zal midden december online komen. Meld je hier alvast aan en ontvang een mail zodra de quiz te kopen is!