Gratis pubquiz

Gratis pubquiz

We kennen het gevoel maar al te goed. Je wilt een pubquiz kopen om deze vervolgens gezellig met familie en vrienden te spelen, maar je bent er niet zeker van of het wel de pubquiz is die bij je past. Zijn de vragen wel op een leuke manier gesteld? Of zijn de vragen niet te standaard of te makkelijk? Zijn de onderwerpen wel interessant genoeg? Dit zijn allemaal dingen die je natuurlijk van te voren wilt weten, zodat je er zeker van bent dat je een pubquiz aanschaft die bij je past om een leuke tijd te beleven.
Wees gerust! Hiervoor heeft Quizt iets moois bedacht. De gratis pubquiz! Tijdens deze mini pubquiz krijg je een duidelijk beeld over hoe wij de pubquizvragen stellen en maak je kennis met onze vaste rondes ‘’de gemene deler’’ en het ‘’Één-Tweetje’’. Ook is er een mini fotoronde aanwezig waarin 5 onderwerpen worden gevraagd.

Wat kan je verwachten van de gratis mini pubquiz?

  • 5 trivia vragen
  • Een verkorte ronde de gemene deler.
  • Een verkorte ronde één-tweetje.
  • 5 fotovragen

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Via volgende link vraag je de gratis mini pubquiz aan.

Je krijgt na het aanvragen gelijk een downloadlink in je mailbox. In deze mail ontvang je eerst de vragen aan zonder de bijbehorende antwoorden, zodat je de gratis pubquiz natuurlijk eerst zelf kan spelen. Ook kan je een account aanmaken en de pubquiz hieruit downloaden. Na enkele minuten volgt er een nieuw bericht van ons. In deze mail zijn de antwoorden te downloaden. Controleer ze snel. Heb jij alle vragen goed?

Gratis pubquiz downloaden

Gratis pubquiz

0,00

Wij hopen dat we je met deze gratis pubquiz een goed inzicht kunnen geven over hoe Quizt zijn pubquiz vragen samenstelt. Ben jij net zo enthousiast als wij? Download dan een van onze algemene pubquizzen en ontvang deze binnen een paar tellen in je mailbox.

Mocht je nog vragen hebben over onze pubquizzen neem dan gerust contact met ons op.