Gratis WK 2022 quiz ronde

Gratis WK 2022 quiz ronde

Het is bijna weer zover! Het moment waar iedere voetballiefhebber naar uit kijkt. Het WK 2022! Vanaf zondag 20 november zal heel voetbalminnend Nederland weer aan de buis gekluisterd zijn om alle wedstrijden, en met name Nederland, te volgen. Gaat Louis van Gaal het eindelijk lukken om ons kleine kikkerlandje wereldkampioen te maken? Hij is er in ieder geval op gebrand om zijn prestatie van het WK 2014 te verbeteren. Ook al vindt het WK dit jaar in november en december plaats, dit maakt de strijd natuurlijk niet minder spannend.

Gratis WK 2022 quiz ronde downloaden

Speciaal voor de aanloop naar het WK 2022 toe, heeft QUIZT een gratis ronde gemaakt, zodat iedereen alvast een beetje in de WK sferen kan komen. In deze quiz vinden jullie 10 pubquiz vragen die gerelateerd zijn aan het WK 2022. Met deze warming-up kom je in ieder geval beslagen ten ijs voor de start van het WK 2022. Weet jij alle 10 de vragen goed te beantwoorden?

Vond je de gratis WK 2022 ronde nou leuk en ben je wel benieuwd naar meer van onze pubquizzen?

We hebben een breed assortiment, voorzien van leuke, uiteenlopende en uitdagende pubquiz vragen. Misschien is de voetbalquiz wel wat voor jou? Neem vooral eens een kijkje bij ons totale aanbod!

Bekijk alle pubquizzen

Wie wint het WK 2022 voetbal?

Wij zijn heel benieuwd naar wie jij denkt dat het WK 2022 gaat winnen. Vul in het formulier jouw winnaar van het WK 2022 in en maak kans om een gratis QUIZ van ons te winnen! Zodra de winnaar van het WK 2022 bekend is geworden, verloten wij een quiz ter waarde van €49,99- onder de mensen die de winnaar goed voorspelt hebben.

Naam(Vereist)

Laat je ons ook even weten wat je van onze gratis ronde vond? Dit zouden wij enorm op prijs stellen. Volg ons nu ook op onze social media accounts om op de hoogte te blijven van alle nieuwe quizzen, gratis rondes en andere ontwikkelingen van QUIZT.