Leuke vriendenweekend activiteiten

Leuke vriendenweekend activiteiten

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vriendenweekend of vriendenavond?

Zijn jouw vrienden ook zo gek op spelletjes en quizzen? En ben je altijd op zoek naar originele activiteiten om de avond wat meer schwung te geven? Dan is een pubquiz spelen een perfecte vrienden activiteit om aan deze momenten een leuke invulling te geven! Met ons brede aanbod pubquizzen test je de algemene kennis van jou en je vrienden op een leuke, competitieve en spelende wijze. Wie weet er bijvoorbeeld alles van de vaderlandse geschiedenis? En weet iemand door welke landen de evenaar allemaal loopt? Of achter welke vriend of vriendin schuilt een ware muziekkenner? Onze algemene pubquizzen staan boordevol verrassende weetjes, muzieknummers, foto’s en interessante vragen. Uitermate geschikt voor een leuke activiteit met vrienden.

Activiteiten vriendenweekend

Algemene kennis quizzen

We hebben veel algemene kennis quizzen voor je in de aanbieding! Er is keuze genoeg om samen met jouw vrienden een leuke tijd te beleven. Bijvoorbeeld tijdens binnen activiteiten als je een weekend weg bent met vrienden. Iedere algemene kennis quiz is weer anders samengesteld en staan vol leuke vragen en weetjes. Het niveau van de quiz verschilt per vraag. Tijdens deze quizzen komen er namelijk een aantal pittige algemene kennisvragen voorbij, maar er zullen ook zeker een paar inkoppertjes tussen zitten en ‘’Ohja’’ vragen. Dit maakt het een leuke uitdaging voor jouw hele vriendengroep!

Online activiteit met vrienden

Wonen jouw vrienden allemaal een stukje van elkaar af? Of hebben jullie geen zin om van de bank af te komen? Dan zijn onze quizzen ook geschikt om als online activiteit met vrienden te spelen. Maak videoverbinding met elkaar, wijs een quizmaster aan, maak teams en het is tijd om te quizzen!

Pubquiz assortiment

We hebben een breed assortiment, voorzien van leuke, uiteenlopende en uitdagende pubquiz vragen. Ben je op zoek naar een specifiek thema? Naast onze algemene quizzen en familiequizzen hebben we ook voetbalquizzen, sportquizzen, muziekquizzen en een eindejaarsquiz. Neem vooral eens een kijkje bij ons totale aanbod!

Hoe pubquiz spelen?

Onze pubquizzen zijn gemakkelijk te downloaden en deze ontvang je na betaling direct in je mailbox. Zo kun je gelijk beginnen met het spelen van jouw familiequiz. In onze pubquizzen vind je altijd het volgende:

 • Uitleg Quizmaster
 • Een bestand met alleen vragen
 • Een bestand met de vragen + antwoorden
 • Plaatjesronde
 • Muziekronde
 • Antwoordformulier
 • Scoreformulier
Familiedag activiteit

Quiz op maat voor je vriendenweekend?

Mochten de interesses van jouw vrienden op een ander vlak liggen? Quizt wil hierin altijd met je meedenken om zo jouw activiteit met vrienden te laten slagen. Zo is het ook mogelijk om een vriendenquiz op maat voor jou te maken. Verzamel de favoriete thema’s van jouw vrienden, lever deze dan bij ons aan en wij zorgen voor jouw originele vriendenactiviteit. Alle thema’s zijn hierin mogelijk. Onze Quiztmasters zijn niet vies van een leuke uitdaging en gaan graag voor jou aan de slag. Zo krijg je binnen een paar dagen een op maat geleverde quiz en ben je er van verzekerd dat je tijdens jouw vriendendag, vriendenavond, vriendenweekend of activiteit met vrienden een pubquiz speelt die bij iedereen in de smaak gaat vallen.

Gratis quiz uitproberen

Om je alvast in de stemming te laten komen heeft Quizt speciaal voor jou het volgende bedacht. Try Before You Buy! Speel de gratis pubquiz nu en test je kennis! Tijdens deze mini pubquiz krijg je een duidelijk beeld over hoe wij de pubquiz vragen stellen en maak je kennis met onze vaste rondes ‘’de gemene deler’’ en het ‘’Één-Tweetje’’. Ook is er een mini fotoronde aanwezig waarin 5 onderwerpen worden gevraagd.

Tips om een geslaagde quiz te organiseren tijdens een vriendendag of vriendenweekend

 • Speel eerst de gratis quiz en kijk waar de interesses van jouw familie liggen.
 • Koop een algemene quiz of een thema quiz die bij je past, of laat deze quiz op maat maken.
 • Wijs een Quizmaster aan die de avond in goede banen kan leiden (deze kan zelf ook meedoen met de pubquiz).
 • Deel van te voren de teams in, zodat de onderlinge strijd al in een vroeg stadium kan beginnen.
 • Verzin leuke teamnamen.
 • Koop leuke of grappige prijzen voor de winnaars, of laat de verliezer opruimen, zodat er iets op het spel staat om voor te strijden.
 • Zorg dat je een goede muziekbox meeneemt, zodat de muziekronde goed hoorbaar is.
 • Vergeet de bijbehorende formulieren niet van te voren uit te printen!

Volg je bovenstaande formule, dan zal jouw quiz tijdens een activiteit met jouw familie een gegarandeerd succes worden!

Klaar om te quizzen?