Online pubquiz?

Online pubquiz?

Online pubquizzen is voornamelijk in de coronaperiode enorm groot geworden. Menig bedrijf, kroeg, sportvereniging en ga zo maar door, organiseerde vanuit huis een online pubquiz. Zelfs vriendengroepen gingen zo de strijd onderling met elkaar aan. De online pubquiz is een leuke manier om op afstand een activiteit te organiseren. Dit kan via videobellen, maar kan natuurlijk ook via een app. Zo zijn er tal van mogelijkheden. Bij Quizt zeggen we dat alles mogelijk is en daar hoort dan natuurlijk ook een online quiz bij!

Zelf een online pubquiz organiseren?

Een online pubquiz is heel eenvoudig te organiseren door een van onze pubquizzen te downloaden. Binnen een paar seconden hebben jullie een volledige pubquiz, voorzien van 8 superleuke rondes, in jullie postvak. De pubquiz kan na de download dan ook direct gespeeld worden. Jullie hoeven alleen nog maar verbinding met elkaar te maken, een quizmaster aan te wijzen, de teams te verdelen en zijn garant voor minimaal 2 uur spelplezier. Benieuwd naar wat voor quizzen wij allemaal in ons assortiment hebben? Kijk hier voor ons aanbod aan quizzen.

Een online pubquiz door Quizt laten organiseren?

Geen zin om zelf te presenteren? Of gewoon omdat jullie simpelweg allemaal mee willen doen met de pubquiz? Geen probleem! Dan kunnen jullie de online pubquiz gewoon door Quizt laten regelen. In dit geval zullen wij een quiz naar jullie wensen maken, denk hierbij aan verschillende thema’s en onderwerpen. Wij zorgen voor een goed platform, een leuke quiz, een ervaren en enthousiaste presentator, regelen het nakijken van de antwoorden en houden de stand bij. Ook hierin zijn weer vele extra dingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een quiz via de app of middels PowerPoint sheets. Alles naar jullie wens!

Online pubquiz

Waarom een pubquiz door Quizt?

  • Leuke & diverse rondes.
  • Alles naar jullie wens!
  • Een ervaren team die de organisatie uit jullie handen neemt.
  • Online of op locatie.

Nieuwsgierig geworden naar wat Quizt jullie allemaal te bieden heeft? Neem contact met ons op. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp.

Wij staan in ieder geval al te popelen om een (online) pubquiz voor jullie te morgen organiseren!