Paviljoen Hanzezicht pubquiz

Paviljoen Hanzezicht pubquiz

Woensdagavond 24 juli is het zo ver! De pubquiz bij het Paviljoen Hanzezicht Kampen in samenwerking met Quizt. Speciaal voor deze avond wordt er een leuke pubquiz voorbereidt die zal bestaan uit 8 rondes van 10 (open) vragen. Tijdens deze pubquiz komen er allerlei verschillende onderwerpen voorbij, zoals; actualiteit, muziek, sport en nog veel meer. Voor een ieder wat wils dus! Omdat we niet weten wat voor weer het gaat zijn, is er besloten dat er dit keer maximaal 10 teams mee kunnen doen.

  • 8 rondes
  • 5 personen maximaal per team
  • €30,- per team
  • Veel gezelligheid!
  • 10 teams, vol = vol! *

* Ook wij kunnen het weer niet voorspellen. Bij mooi weer zitten we uiteraard buiten te genieten en is er meer dan voldoende ruimte voor iedereen die mee wil doen! Echter kan het zo zijn dat we vanwege twijfelachtige weersvoorspellingen niet op het terras buiten kunnen zitten. In dat geval verplaatsen we de quiz naar binnen. De eerste 10 aanmeldingen van die maand kunnen dan meedoen; de overige aanmeldingen moeten we dan helaas teleurstellen.

De inloop start om 19:30 uur en de pubquiz zal starten om 20:00 uur. Uiteraard staat het Paviljoen Hanzezicht voor jullie klaar met lekkere hapjes en drankjes, dus eerder komen mag altijd!

Wil je je alvast goed voorbereiden op de quiz? Speel dan eens onze gratis ronde!
En wil je helemaal beslagen ten ijs komen, speel dan vooral een van onze andere quizzen eens!

Pubquiz Paviljoen Hanzezicht Kampen 2024

Meld je nu aan

Aanmelding editie: 24 juli

Naam(Vereist)
Betaalwijze(Vereist)