Pubquiz Amsterdam

Pubquiz Amsterdam

Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs. Geef mij maar Amsterdam, mijn Mokums paradijs! Speciaal voor alle Amsterdammers hebben wij een gratis pubquiz Amsterdam ronde gemaakt! Deze is hier te downloaden en per direct te spelen. Alles wat Amsterdam ademt kan hierin voorbij komen. Weet jij alle ins- en outs over jouw stad Amsterdam?

Pubquiz Amsterdam op locatie

Zoek je een leuke activiteit voor jouw bedrijf, café, vereniging of ander organisatie? Uiteraard komen wij ook gewoon op jouw locatie in Amsterdam om een fantastische pubquiz te organiseren. Met ons ervaren team komen we graag bij je langs om een leuke middag of avond neer te zetten, waarbij iedereen aan de hand van interessante en uitdagende pubquiz vragen de strijd onderling met elkaar aangaat. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Klik dan even op onderstaande link.

Pubquiz organiseren

Maatwerk Pubquiz Amsterdam

Naast onze pubquiz op locatie in Amsterdam bieden wij ook maatwerk quizzen aan in Amsterdam.
Jij roept, wij draaien! Op basis van jouw wensen maken wij een pubquiz speciaal voor jou, zodat je deze op je eigen locatie in Amsterdam kunt presenteren. Alles is hierin ook mogelijk. Onze ervaren Quizmasters staan te springen om een pubquiz voor jou te mogen maken en zijn zeker niet vies van een mooie uitdaging. Hieronder vind je meer informatie over onze maatwerk quizzen.

 

Maatwerk quiz

Pubquiz Amsterdam

Kant en Klare pubquiz

Natuurlijk hebben wij ook onze kant en klare pubquizzen voor jou klaar liggen. Deze kun je na aankoop per direct spelen. En speciaal voor de stad Amsterdam krijg je een gratis ronde met 10 vragen over jouw mooie stad! Weet jij alles wat over Amsterdam in de geschiedenisboeken staat geschreven zonder enige moeite op te noemen? Of weet je meer van het huidige Amsterdam af? Test je kennis over de stad nu door de gratis ronde te downloaden!