Pubquiz voor bedrijven

Pubquiz voor bedrijven

Wil je een leuke middag of avond voor jouw personeel organiseren? Of ben je op zoek naar een leuke bedrijfsactiviteit? Zoek niet verder, want dan ben je bij Quizt al aan het goede adres. Wij verzorgen pubquizzen voor bedrijven op locatie en komen graag met ons ervaren team naar je toe! Onze quizzen zijn perfect voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Onder leiding van onze quizmaster zullen jouw collega’s onderling veel moeten overleggen om tot de juiste antwoorden op onze uitdagende vragen te komen. Door alle collega’s in teams tegen elkaar te laten strijden zal iedereen fanatiek meedoen aan de quiz. De wisselende samenstelling van teams draagt daardoor ook zeker bij aan een stukje teambuilding.

Bedrijfsuitje met Quizmaster

Met ons team, voorzien van ervaren quizmasters, kunnen wij elke bedrijfsactiviteit omtoveren tot een leuk en uitdagend bedrijfsuitje. Door het spelen van een pubquiz test je de algemene kennis van collega’s of medewerkers, op een leuke, competitieve wijze, waarbij samenwerken uiterst belangrijk is. Wie weet er bijvoorbeeld alles van de vaderlandse geschiedenis? En weet iemand door welke landen de evenaar allemaal loopt? Of achter welke collega schuilt een ware muziekkenner? Onze pubquizzen staan altijd boordevol verrassende weetjes, muzieknummers, foto’s en interessante vragen. Uitermate geschikt voor een leuke activiteit voor jouw bedrijf of om te spelen tijdens een bedrijfsuitje.

Hoe gaat Quizt te werk?

Het werkt eigenlijk heel simpel. Jij geeft je wensen bij ons aan en wij gaan aan de slag. Alles is hierin mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

 • Hoeveel personen nemen er deel aan de bedrijfsactiviteit?
 • Hoelang duurt de bedrijfsactiviteit en welk tijdvak is er voor de pubquiz gereserveerd?
 • Op welke locatie vindt het bedrijfsuitje plaats?
 • Welke apparatuur is er aanwezig op de locatie en wat moet Quizt zelf meenemen?
 • Hoeveel rondes moet de pubquiz bevatten?
 • Wat zijn de gewenste thema’s die in de pubquiz moeten zitten?

Op basis van bovenstaande punten zullen wij een gepaste offerte op maat maken. Bij akkoord gaat Quizt voor jou aan de slag en zullen wij op locatie een fantastische bedrijfsactiviteit voor jouw medewerkers en/of collega’s verzorgen.

Maatwerk pubquiz voor bedrijven

Heb je zelf een goede quizmaster in huis, die een 3 uur lang durende bedrijfsactiviteit aaneen kan praten? Dan heb je alleen nog goede vragen nodig die voor iedereen geschikt zijn. Ook hierin kan Quizt wat voor jouw bedrijf betekenen. Wij willen hierin altijd met je meedenken om zo jouw bedrijfsuitje te laten slagen. Zo is het ook mogelijk om een maatwerk quiz te laten maken. Verzamel de interesses van jouw collega’s en lever deze dan bij ons aan. Alle thema’s zijn hierin mogelijk. Onze quizmasters zijn niet vies van een leuke uitdaging en gaan graag voor jou aan de slag. Zo krijg je binnen een week een op maat geleverde quiz en ben je er verzekerd van dat je tijdens jouw bedrijfsuitje een pubquiz speelt die bij iedereen in de smaak zal gaan vallen.

Vraag hier je maatwerk quizpakket aan. Deze is altijd voorzien van de volgende bestanden, zo zijn alle ingrediënten aanwezig om jouw bedrijfsactiviteit te laten slagen.

 • Uitleg Quizmaster
 • Een bestand met alleen vragen
 • Een bestand met de vragen + antwoorden
 • Plaatjesronde
 • Muziekronde
 • Antwoordformulier
 • Scoreformulier
pubquiz voor bedrijven

We leveren bovenstaande altijd digitaal aan. Tegen een extra vergoeding is het ook mogelijk om dit via de post op te sturen.

Benieuwd naar onze quizzen? Kijk dan vooral bij ons assortiment om een indruk te krijgen wat Quizt allemaal voor jou te bieden heeft.