Eindejaarsquiz 2023

Eindejaarsquiz 2023

Na succes van vorig jaar komt Quizt ook dit jaar met eindejaarsquiz 2023. Weet jij alle nieuwsfeitjes en gebeurtenissen nog van afgelopen jaar? Dan is de eindejaarsquiz 2023 een echte aanrader om te spelen tijdens de kerstborrel, de kerstavonden, oudjaarsavond, de nieuwjaarsborrel of natuurlijk gewoon op een andere dag! Meer info >

Eindejaarsquiz 2023

We zijn alweer bijna aangekomen bij het einde van het jaar 2023. En dat betekent natuurlijk weer het jaar afsluiten met de Eindejaarsquiz 2023 van Quizt!  Want in de koude decembermaand staan er weer genoeg leuke festiviteiten op de planning en komen we veel bijeen met familie en vrienden. Uiteraard zal het jaar met collega’s nog eens uitvoerig besproken worden onder het genot van een borrel. En wat is er dan leuker om het jaar nog eens bij langs te gaan middels een pubquiz?

Eindejaar pubquiz van Quizt

Speciaal voor deze gezellige dagen heeft Quizt wederom een uitgebreide eindejaarsquiz gemaakt, boordevol pubquiz vragen over wat zich allemaal heeft afgespeeld in het jaar 2023. Welke sporters wisten dit jaar unieke prestaties te behalen? Welke (natuur)rampen hebben we allemaal gehad? En hoe zat het ook alweer met de rellen in Frankrijk? Er komen vele soorten pubquiz vragen voorbij in de vorm van tekst, foto’s, fragmenten en muziek. De pubquiz is uiteraard vorm gegeven zoals je dat van Quizt gewend bent.

Familie editie en gewone editie

Dit jaar hebben we ook onderscheidt gemaakt tussen een familie editie en een gewone editie. De naam zegt het al, de familie editie is leuk om te spelen met de hele familie! Hier komen over het algemeen ietwat makkelijkere pubquiz vragen voorbij en quizvragen die door jong en oud te beantwoorden zijn. De gewone editie zullen wat moeilijkere pubquiz vragen bevatten en is geschikt voor de leeftijd 16+. (Let wel op dat sommige vragen overeen zullen komen tussen beide edities??)

Weet jij alle nieuwsfeitjes en gebeurtenissen nog van het afgelopen jaar? Dan is de eindejaarsquiz 2023 een echte aanrader om te spelen tijdens de kerstborrel, de kerstavonden, oudjaarsavond, de nieuwjaarsborrel of natuurlijk gewoon op een andere willekeurige dag!

Wat kun je van deze Eindejaarsquiz 2023 verwachten?

Onze eindejaarsquiz 2023 heeft dezelfde opbouw als onze algemene pubquizzen, maar zal uitsluitend pubquiz vragen over het jaar 2023 bevatten. En omdat de decembermaand vaak in het teken van cadeaus en liefde geven staat is de eindejaarsquiz voorzien van extra pubquiz rondes en een gratis powerpoint, zodat je alle inredienten hebt om een geslaagde pubquiz avond te organiseren! De volgende rondes komen voorbij in de pubquiz:

 • Twee Triviarondes
  In de triviarondes worden tien algemene pubquiz vragen gesteld. De onderwerpen van de vragen kunnen van alles zijn, maar zijn natuurlijk wel allemaal gerelateerd aan het jaar 2023!
 • Sportgebeurtenissen
  In deze ronde blikken we terug op de meest spraakmakende sportgebeurtenissen van 2023. Aan de hand van tien pubquiz vragen word je sportkennis van dit jaar flink op de proef gesteld.
 • Plaatjesronde Trivia
  In de trivia plaatjesronde krijg je tien foto’s te zien met verschillende onderwerpen. Dit kunnen acteurs, gebeurtenissen, films en series, sporters en nog veel meer dingen zijn die bekend zijn van het jaar 2023.
 • Plaatjesronde Onderwerp
  In deze plaatjesronde belichten we een specifiek onderwerp van het jaar 2023. In deze ronde zijn tien foto’s te vinden over één onderwerp. Uiteraard is dit een onderwerp dat zich in 2023 heeft afgespeeld.
 • Muziekronde
  Weet jij welke nummers er allemaal zijn uitgebracht in het jaar 2023? Dan is deze muziekronde echt wat voor jou! Aan de hand van tien muzieknummers blikken we terug op de leukste nummers van het jaar 2023.
 • Één-Tweetje
  Onze ronde ‘’Één-Tweetje’’ komt overeen met onze triviarondes. Alleen wat deze ronde zo leuk maakt is dat hier vijf hele specifieke onderwerpen aan bod komen. Per onderwerp worden vervolgens twee vragen gesteld. Uiteraard 2023 gerelateerd.
 • De Gemene Deler
  De naam van de ronde zegt het al een beetje. In deze pubquiz ronde zijn we op zoek naar een gemene deler, iets wat alle vragen met elkaar verbind. Dit kan een persoon, een film, een gebouw en nog veel meer zijn. Aan de hand van negen pubquiz vragen over dit onderwerp moet je zien te achterhalen wat de gemene deler is. Vraag tien luidt altijd: ‘’Wat is de gemene deler?’’
 • Lijstjesronde (Bonusronde)
  In de lijstjesronde krijg je een vraag gesteld. Meestal zijn er tien goede antwoorden op die vraag. Aan jou de taak om de juiste antwoorden op volgorde te zetten of aan elkaar te koppelen. Weet jij bijvoorbeeld wie de nieuwe fractievoorzitters werden in het jaar 2023? Of welke acteur bij welke film hoort?
 • Audiofragmentenronde (Bonusronde)
  In deze pubquiz ronde krijg je tien audiofragmenten te horen. Dit kan een interview zijn, een intro van een serie of een belangrijke gebeurtenis dat dit jaar heeft plaatsgevonden. Weet jij alles nog voor de geest te halen?
 • Powerpoint (Gratis)
  Met onze gratis powerpoint heb je geen quizmaster meer nodig! Alleen iemand die de powerpoint en audiorondes kan bedienen. Slinger de powerpoint aan op je TV-scherm en speel de quiz met iedereen die mee wilt doen!

Kant en klare quiz spelen

De Eindejaarsquiz 2023 is direct te spelen. Na het kopen van de Eindejaarsquiz 2023 ontvang je gelijk een link om de bestanden te downloaden. De bestanden zijn samengevoegd in een .zip bestand waar je het volgende in aantreft:

 • Een goede duidelijke uitleg voor de quizmaster
 • Quizvragen (zonder antwoorden, zodat de quizmaster ook mee kan spelen)
 • Quizvragen met antwoorden
 • Powerpoint presentatie om te spelen zonder quizmaster
 • Audiofragmenten voor de muziekronde en audiofragmentenronde
 • Plaatjesrondes
 • Lijstjesronde
 • Antwoordformulieren
 • Scoreformulieren

Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om jou en je mede pubquizzers een leuke tijd te bezorgen!

Eindejaarsquiz 2022

Bestel de Eindejaarsquiz 2023

Standaard editie

Eindejaarsquiz 2023

19,95

Familie editie
Eindejaarsquiz 2023 familie editie
19,95
Vlaamse editie
Eindejaarsquiz 2023 Vlaamse editie
19,95