Pubquiz organiseren

Pubquiz organiseren

Pubquiz organiseren?

Een pubquiz spelen is tegenwoordig helemaal in. Onder het genot van een hapje en drankje ga je met je eigen samengestelde team de strijd aan tegen andere teams. Door jullie kennis te bundelen zul je de meest uiteenlopende vragen kunnen beantwoorden, om zo als winnaar uit de bus te komen en er uiteindelijk vandoor te gaan met de felbegeerde beker! Een pubquiz is een gezellige manier om een leuke middag/avond met een spelelement voor gasten, medewerkers, vrienden en familie te organiseren. Maar hoe organiseer je nou een leuke originele pubquiz? Dit is natuurlijk voor iedereen weer anders. De een wil er helemaal geen omkijken naar hebben, de ander vindt het leuk om de pubquiz zelf te presenteren, maar heeft geen tijd om vragen te bedenken. En weer een ander wil de organisatie het liefst helemaal in eigen hand houden. Ieder zijn ding! Hieronder geven we je tips en uitleg over alle drie de opties, om zo jouw eigen fantastische pubquiz te organiseren!

Optie 1: Een Pubquiz laten organiseren door Quizt

Je bent op zoek naar een leuke activiteit, maar je hebt eigenlijk zelf geen tijd om de vragen te bedenken en om de quiz te presenteren. Daarnaast wil je graag zelf ook meedoen aan de activiteit. Heel begrijpelijk allemaal! Daarvoor biedt Quizt natuurlijk een uitweg. Wij komen graag op jouw locatie om alles voor je te regelen. Met onze ervaren quizmasters, die alle vragen zelf bedenken, zorgen we ervoor dat jij en de mensen waarvoor je de pubquiz organiseert, een leuke tijd hebben!

Waarom Quizt?

  • Leuke & diverse rondes.
  • Veel uiteenlopende vragen over tal van onderwerpen.
  • Een ervaren team die een hele middag/avond met veel plezier kan invullen.
  • Eigen audio apparatuur, indien nodig.
  • Alles naar jouw wens!
  • Alles is mogelijk!

Ja, ik wil een pubbuiz door QUIZT laten organiseren.

Optie 2: Een Pubquiz zelf organiseren met vragen van Quizt

Het presenteren van de quiz zie je zelf wel zitten! Maar er gaat enorm veel tijd zitten in het bedenken van leuke vragen. En wat zijn eigenlijk leuke vragen die gesteld worden? Kortom; er hoeft niemand op locatie te komen, maar je hebt wel een leuke pubquiz nodig. Eigenlijk wordt deze optie weer onderverdeelt in twee nieuwe opties.

Pubquiz met eigen onderwerpen

Je wilt een leuke pubquiz, maar er moeten wel specifieke onderwerpen in zitten of een thema aan verbonden zijn. Daarvoor biedt Quizt de mogelijkheid om speciaal voor jou een quiz op maat te laten maken. Jij geeft jouw gewenste onderwerpen en thema’s door aan ons en wij maken er een leuke pubquiz van.

Ik wil een Maatwerk quiz van QUIZT

Kant en klare pubquiz

Je wilt een leuke pubquiz en de vragen of onderwerpen maken je eigenlijk niet zo veel uit. Dan ben je bij Quizt ook aan het goede adres! Wij hebben enorm veel kant- en klare pubquizzen in ons assortiment. Voor iedere samenstelling hebben wij wel een quiz op de plank liggen.

Bestel een speel onze kant en klare quizzen.

Pubquiz voor Familie

Op zoek naar een pubquiz om te spelen met de hele familie? Wij hebben hiervoor speciaal familiequizzen gemaakt. Deze zijn zo samengesteld dat het leuk is om te spelen voor alle leeftijden!

Leuke activiteit voor Familiedag

Pubquiz voor Vrienden

Voor vriendengroepen hebben wij de ideale pubquizzen. Onze kant en klare pubquizzen zijn er in alle soorten en maten. Perfect om te spelen tijdens een vriendenweekend of gewoon tijdens een gezellige avond thuis met vrienden.

Leuke activiteit voor vrienden

Pubquiz voor Voetbalverenigingen

Ook hebben wij voor de voetballiefhebbers pubquizzen in ons assortiment zitten.
Onze voetbalquizzen ademen alleen maar voetbal. Deze zitten boordevol vragen en weetjes over clubs, spelers, trainers, WK’S & EK’S. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bekijk onze voetbalquizzen hier!

Pubquiz voor Bedrijven

Voor een bedrijfsactiviteit, bedrijfsuitje of een bedrijfsborrel zijn onze pubquizzen ook uitermate geschikt! Het samenwerking gedeelte tijdens onze pubquizzen is enorm hoog. Laat jouw collega’s of medewerkers op een leuke competitieve wijze samenwerken en de strijd tegen andere collega’s aangaan. Onze pubquizzen dragen zeker bij aan een goede teambuilding!

Pubquiz voor bedrijven

Pubquiz voor Muziekliefhebbers

Speciaal voor de echte muziekliefhebbers hebben wij ook muziekquizzen gemaakt. Deze quizzen zitten vol met audiorondes, voorzien van alle genres van de muziek. Daarnaast komen er interessante vragen voorbij over bands en artiesten die je nog nooit eerder gehoord hebt!

Bekijk onze muziekquizzen

Pubquiz voor de Sportliefhebbers

Uiteraard hebben we ook aan de sportliefhebbers in het algemeen gedacht! Tijdens onze sportquizzen worden alles sporten wel even aangehaald. Ook lopen we alle grote sporttoernooien ter wereld even bij langs tijdens de sportquizzen. Sportliefhebbers ‘’Eat your heart out!’’.

Onze sportquizzen

Optie 3: Een Pubquiz helemaal zelf organiseren

Als je zelf tijd over hebt en je vindt het leuk om een pubquiz helemaal zelf te organiseren kan dat natuurlijk ook! Ook hierbij wil Quizt jou graag helpen. Speciaal voor jou hebben wij een aantal tips en punten genoteerd die je hierbij zeker niet mag vergeten!

Bij een pubquiz organiseren zijn een aantal dingen belangrijk. We gaan ervan uit dat je zelf al een locatie hebt geregeld en dat je weet wie er allemaal aan jouw pubquiz mee gaan doen.
Het belangrijkste van alles is natuurlijk de pubquiz zelf! Maar hoe maak je nou een goede pubquiz die voor iedereen leuk is?

Hoe maak je een goede pubquiz?

Bepaal het aantal rondes

Als eerst leg je vast hoeveel rondes je wilt maken. Het meest gebruikelijk voor een pubquiz zijn 8 tot 10 rondes. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de tijd die je hebt. 8 tot 10 rondes zijn goed voor zeker 2 uur spelplezier.

Bepaal de onderwerpen van de rondes

Het is leuk om iedere ronde een ander onderwerp aan te snijden. Over het algemeen zitten er in iedere pubquiz altijd een fotoronde, muziekronde en een algemene kennis ronde. Maar dit zijn er pas 3. Waar moet je dan in vredesnaam de overige 5 rondes mee vullen? Quizt heeft hiervoor een aantal rondes beschreven om jou op weg te helpen!

Welke Thema’s zijn leuk voor een pubquiz?

Bedenk leuke vragen

Nadat je de onderwerpen hebt vastgezet, is het tijd om er leuke vragen voor te verzinnen. Maar hoe doe je dat? En wat zijn leuke vragen voor jouw doelgroep? Hiervoor is het handig om de interesses en het niveau van je doelgroep te bepalen. Quizt heeft hier ook weer een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.

Hoe verzin ik leuke vragen?

Oefen je presentatie

Een leuke pubquiz valt of staat bij de presentatie ervan. Je moet goed overkomen en de vragen op een leuke manier stellen. Doe je dit voor de eerst keer? Dan zijn hier een aantal tips die jou kunnen helpen bij het presenteren van jouw eigen pubquiz.

Hoe presenteer ik mijn pubquiz?

Verzin leuke teamnamen

En dan is het moment eindelijk daar. Je hebt een leuke pubquiz samengesteld met fantastische vragen. Je hebt je presentatie geoefend. Het is nu tijd dat jouw harde werken beloond wordt!
Voordat je aan de pubquiz gaat beginnen is het leuk om jouw doelgroep hun eigen teamnaam te laten verzinnen. Mochten ze een beetje inspiratieloos zijn dan hebben wij hier een lijst met de 100 leukste teamnamen. Laat de teams een teamnaam uitzoeken of zelf verzinnen.

Leuke teamnamen

Gratis Quiz

Nieuwsgierig geworden naar wat Quizt jullie te bieden heeft? Speel dan eens onze gratis pubquiz om een goed beeld te krijgen van hoe onze pubquizzen in elkaar steken.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van Quizt, neem dan gerust eens contact met ons op!